sjogestadvy2.jpg

Restaurangchansen 

Restaurangchansen är ett häfte bestående av unika erbjudanden i form av köp 2 betala för 1. Detta innebär att den som använder kupongerna i häftet kan äta för ½ priset. I varje häfte finner man erbjudanden i form av allt från frukostbuffé, dagens lunch, a´la carte, fast food, café & bakelser, delikatesser med mera. Succén fortsätter med shopping, aktiviteter, tjänster m.m. från flertalet av de mest kända företag och butikskedjorna med upp till 50% rabatt.

Grundtanken med Restaurangchansen är att främja restauranglivet och ge idrottsföreningar, skolklasser samt ideella föreningar möjligheten till att förstärka sina klubbkassor med en unik och bred produkt där varje deltagare är vinnare.
Köp/beställ restaurangchansen av IK Sjöge. Häftet eller appen (nytt för i år) kostar 240 kr och ger klubben 120 kr för varje sålt häfte/app.
Appen finns att ladda ner gratis till din telefon eller platta. Du köper sedan en registreringskod av IK Sjöge till din app, så att det fungerar.

Vill du köpa  restaurangchansen och samtidigt sponsra idrottsklubben IK Sjöge, kontakta Ola Jishammar för köp. Han nås enklast via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tel. 070-3671293.