IMG_1677.jpg

Sjögestad byalag arbetar aktivt för att se till så att alla som bor här oavsett ålder ska känna sig trygga och ha en så bra boendemiljö som möjligt. De sköter kontakt med bl.a. kommunen. De samordnar information till boende om vad som händer, följer upp frågor som berör Sjögestad och driver de frågor som kommer in från bosatta i Sjögestad.

Några frågor som arbetas aktivt med är: bullerplank mot järnvägen, anslagstavlor, snöröjning, gräsklippning, busstrafiken mm. Ingen fråga är för liten eller för stor, allt som berör oss boende ses över.

Byalaget är också aktiva i årligen återkommande aktiviteter så som t.ex. Valborgsmässofirandet, Midsommarfirandet och delaktighet i Sjögedagen. 

Byalaget drivs helt ideellt och består av en styrelse som väljs ut av en valkommitté. Ledamötena väljs på 1-2 år. 

Denna hemsida sköts också i regi av Byalaget.

Är det något som du känner kan bli bättre skicka in ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Infogruppen 

IMG 7205

Byalaget står bakom publiceringen och skötseln av hemsidan. I byalgets regi har en infogrupp startats bestående av Jens Larsson, Jonny Bertholdsson, Michael Fredriksson, Jens Larsson och Jörgen Halén. Om det är något som du vill ska finnas med på hemsidan så skicka mail till oss.

 

Kontakt Byalaget

Ordförande: Mikael Bladlund

Sekreterare: David Lundström

Kassör: Marie Bertholdsson

Ledamot: Dennis Mattson

Ledamot: Daniel Ståhl

Suppleant: Roger Fridén

Suppleant: Malin Norr

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (samtliga ovan)