sjogestadvy2.jpg

Sjögestad byalag arbetar aktivt för att se till så att alla som bor här oavsett ålder ska känna sig trygga och ha en så bra boendemiljö som möjligt. De sköter kontakt med bl.a. kommunen. De samordnar information till boende om vad som händer, följer upp frågor som berör Sjögestad och driver de frågor som kommer in från bosatta i Sjögestad.

Några frågor som arbetas aktivt med är: bullerplank mot järnvägen, anslagstavlor, snöröjning, gräsklippning, busstrafiken mm. Ingen fråga är för liten eller för stor, allt som berör oss boende ses över.

Byalaget är också aktiva i vissa årligen återkommande aktiviteter så som t.ex. Valborgsmässofirandet, Midsommarfirandet och delaktighet i Sjögedagen. 

Byalaget drivs helt ideellt och består av en styrelse som väljs ut av en valkommitté. Ledamötena väljs på 1-2 år. 

Denna hemsida sköts också i regi av Byalaget.

Är det något som du känner kan bli bättre skicka in ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Infogruppen 

IMG 7205

Byalaget står bakom publiceringen och skötseln av hemsidan. I byalgets regi har en grupp startats bestående av Jens Larsson, Jonny Bertholdsson, Michael Fredriksson, Ola jishammar, Jens Larsson och Jörgen Halén. Om det är något som du vill ska finnas med på hemsidan så skicka mail till oss

Byalaget 2019

IMG 1634

Byalaget: Camilla Landberg ordförande, Ewa Wallgren sekreterare, Marie Bertholdsson kassör, Kjell Mattson och Mikael Bladlund ledamot, Jenny Eriksson och David Andersson suppleanter. 

Kontakt Byalaget

Ordförande: Camilla Landberg

Telefon: 0733116768

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hemsida: www.sjögestad.se