IMG_1677.jpg

Hej!

 

Som ni kanske märkt så har grävarbetet kommit igång nu. Det blev en tuff första arbetsdag med handgrävning i lera armerad med häckrötter. Det första området blir antagligen klart under tisdag/onsdag.

 

Under morgondagen kommer Jörgen och Börje diskutera med grävfirman vilket område som står på tur. Fältgatan 11-31 är en god kandidat eftersom det kan bli en del handgrävande där, även om kedjegrävare också används. En separat lapp kommer i postlådan från grävfirman med kontaktuppgifter till grävlaget någon dag eller två innan grävning på er tomt.

 

Under tisdagen kommer vi att dela ut stakkäppar till berört område. En av dessa bör placeras vid husgrunden där fiber ska tas in i huset. De andra kan placeras ut ungefär hur man vill att dragningen över tomten ska gå till om det inte är uppenbart eller oväsentligt. Gör detta oavsett om ni vill gräva själv eller låta grävfirman göra det. Gräver man själv behöver grävfirman veta hur mycket slang som ska läggas ut.

 

Behöver ni fler stakkäppar så finns det vid materielupplaget vid Fältgatan 1.

 

Och för er som ännu inte fyllt i enkäten om grävning på egen tomt så är vi tacksamma om ni gör det så snart som möjligt.

 

https://goo.gl/forms/T0HU2xSj0jX1f1Vp1

 
 

Med vänliga hälsningar,

 

 // Fibergänget,

 

Jörgen 0721-809078

Jens 0707-980530

Börje 0703-608430