DSC_0558.jpg

Dags för årets andra statusuppdatering.

 

Föreningsstämman med all administration runt omkring som bokslut, revision och deklaration är nu avklarade för året. Protokollen är upplagda på www.sjögestad.se/fiber. Så dags att jobba igen för en omvald styrelse.

 

Föreningsstämman föreslog en arbetsgrupp för att avlasta styrelsen tillika nuvarande projektgrupp. Arbetsgruppen skall arbeta med avtal, projektering, kalkylering, upphandling av grävning och information till medlemmarna. Så har du kunskap och intresse att hjälpa till med något av ovanstående kontakta snarast någon i styrelsen. Även om man inte har någon specialkunskap så behöver vi någon som kan hjälpa till med anteckningar, följa upp internt arbete, fixa fika, peppa och som puffar på helt enkelt. Arbetsgruppen skall ses som ett komplement till brunnsgruppen som har ett mer lokalt brunnsperspektiv och kontakt med fastighetsägarna i området.

 

Vi har sedan senaste infobrevet haft ett möte med Utsikt under April där vi tittat på förändringar i hur nätet byggs. Det är nya typer av fiber och slangar som nu skall användas. Vi kommer att få en mix av 4-5 olika byggtekniker i nätet i Sjögestad. Inte riktigt vårt problem, men en huvudvärk för de som gör ritningar och sköter underhåll i framtiden.

 

Med vänliga hälsningar,

// Sjögestad fiber - Jens och Jörgen