IMG_5927.jpg

En häktisk arbetsvecka är till ända och julpyntet är uppsatt härhemma.

Till vår glädje så summerar vid till 10st nya avtal sedan senaste uppdateringen för två veckor sedan! Så nu är det 47st som är klara för etapp 2. Det finns några fastigheter som sagt sig vara intresserade men inte svarat så de skall vi söka upp om de inte svarar inom kort.

Fibergänget håller nu på med den uppdaterat projektering efter att vi vet vilka som har skrivit kanalisationsavtal. Det har även framkommit att några fastigheter med fjärrvärme längs Lunnevadsvägen och Alorpsgatan har kanalisation lagt av Tekniska verken sedan tidigare. Vi håller på att kolla med Utsikt hur mycket det kostar oss att använda den kanalisationen. Markupplåtelseavtal för grävning på tomtmark med berörda fastigheter håller också på att ordas så att projekteringen slutligen kan falla på plats.

Den uppdaterade kartan finns som vanligt på http://goo.gl/maps/ItbKk.

 Intresserade fastigheter i etapp 1-3.

 Anslutna i etapp 1.

 Avtal för etapp 2 finns och anger att insatsen om 1000kr samt kanalisationsavtal om 9000kr har betalts och registrerats.

funderar

har tackat nej till fiber under hösten 2014.

Om ni är eftersläntrare för etapp 2 så är det inte helt kärt ännu. Avtal finns att ladda hem från http://goo.gl/omqT72. Skriv gärna ut på laserskrivare och lämna hemma hos Jens Larsson på Prästtorpsgatan 16, 013-212384 eller hos Jörgen Halén, Lunnevadsvägen 4, 0721-809078.

Hittar ni något fel på kartan eller har några frågor kan vi även nås på epostaddressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För eventuellt intresserade i etapp 3 - utanför Sjögestad by så återkommer vi med mer information hur vi kommer vidare efter julhelgen.

 

Väl mött på SBWS luciapub lördag 13e december kl 19.00 i Vikofhallen!

   // Fibergänget