IMG_1677.jpg

Idag har vi 37 påskriva kanalisationsavtal för fiber i etapp 2. Under helgen delades pappersavtal ut i de brevlådor som tidigare anmält intresse men av lämnat in ett avtal så vi hoppas på att fler skall följa strömmen och ansluta sin fastighet till Utsikts stadsnät mha Sjögestad fiber. En karta över de intresserade finns på http://goo.gl/maps/ItbKk.

 Intresserade fastigheter i etapp 1-3.

 Ansluts i etapp 1.

 Avtal för etapp 2 finns och anger att insatsen om 1000kr samt kanalisationsavtal om 9000kr har betalts och registrerats.

funderar

har tackat nej till fiber under hösten 2014.

På kartan ser ni om någon granne saknas, så passa att prata med dem under veckan så att vi blir fler och att de inte missar chansen att ansluta sig i etapp 2. Vi gör en avstämning nu på söndag 30e november så vi vet hur om vi måste knacka dörr under nästa vecka hos de som inte svarat.

Om ni saknar avtal för etapp 2 finns det att ladda hem från http://goo.gl/omqT72. Avtalet lämnas enklast hemma hos Jens Larsson på Prästtorpsgatan 16, 013-212384 eller hos Jörgen Halén, Lunnevadsvägen 4, 0721-809078.

Hittar ni något fel på kartan eller har några frågor kan vi även nås på epostaddressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Soliga(?) novemberhälsningar från Sjögestad fiber